Iz stampe
 
22.02.2000 'Vesti' Koncerti

22.2.2000. Promocija kompilacijskog albuma "San i java"

Novinari, kolege-muzicari i svi ljubitelji pravog rokenrola dobro su se zabavljali na promociji novog albuma grupe Partibrejkers koja je odrzana u beogradskom klubu "Bus". Radi se, u stvari, o kompilacijskom albumu na kome se nalazi 18 njihovih najboljih numera i dve bonus pesme - "Da li sam to ja" i "Krug".

Na ovaj nacin zelimo da premostimo period do izlaska naseg albuma, koji je u pripremi i koji bi trebalo da se pojavi do kraja ove godine - kaze pevac Partibrejkersa Zoran Kostic Cane.

Od starih pesama na albumu pod nazivom "San i java" koji je objavio "Hi-fi centar", nalaze se, izmedju ostalih, "Hiljadu godina", "Ono sto pokusavam", "Ledeno doba", "Hocu da znam", "Kreni prema meni" i druge.

Zoran Kostic Cane najavljuje da ce u roku od mesec-dva Partibrejkersi nastupiti u Hrvatskoj, prvo u Zagrebu, a mozda i u jos nekim gradovima.Promociji u "Busu" prisustvovali su, izmedju ostalih, Dragoljub Djuricic, Toni Montano, Ivana Pavlovic i "Negativ", Misa Aleksic iz "Riblje corbe", Koja iz "Discipline kicme", clanovi "Elektricnog orgazma", Delca, Srdjan i Sandra iz "Mobi Dika" i drugi.

Odlicno uvezbani Partibrejkersi su ovom prilikom izveli dve nove i nekoliko starih pesama.

www.vesti.com